Gratis verzending!

14 Dagen bedenktijd

Veel gestelde vragen

Wij helpen u graag.

Veel gestelde vragen

Bestellen en versturen

Ga naar het kopje mijn account. Log in. Onder het kopje Mijn adres kan u uw adres veranderen. Als uw adres veranderd moet worden bij een openstaande bestelling verzoek ik u om contact op te nemen.

Zodra u een bestelling doet bij Walltastisch ontvangt u zodra het pakket op de post gaat een track and trace code. Door deze link te volgen of in te voeren bij de door u geselecteerde pakket bezorger, vind u de track and trace informatie. 

Wij berekenen 21% belasting over onze producten. Deze belasting is al in onze prijs berekend. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan tijdens het afrekenen.

Wij versturen onze producten naar Nederland en België.

Onze ontwerpen worden tussen twee stukken karton of hout verstuurd, om schade te voorkomen. Zijn de ontwerpen beschermt met een laag folie. Deze kan u thuis van het product afhalen.

Als uw bestelling niet goed is.

Retouren en omwisselen.

Wij nemen 14 dagen lang onze producten terug. De retour kosten zijn voor de klant.

Als er iets mis met uw bestelling. Verzoeken wij u om contact op te nemen met Walltastisch. Onze contact informatie vind u onderaan de pagina.

Als er iets mis met uw bestelling. Verzoeken wij u om contact op te nemen met Walltastisch. Dit kan onder het kopje Contact.

Dit kan naar het onderstaande adres:

Roestmos 33
3069AR
Rotterdam
T.A.V Walltastisch

U kan ondersteuning ontvangen via e-mail of via het telefoon nummer wat onderaan deze pagina staat.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op! Onze contact informatie staat onder aan de pagina.

U kan uw bestelling annuleren totdat het pakket op de post gaat. Zodra het pakket op de post zit zal u uw pakket retour moeten sturen na ontvangst.

Gratis verzenden

Gratis verzending in Nederland!

14 Dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug garantie.

100% Secure betalen

IDEAL / Paypal / Klarna